تشکیل لیست توسط کاندیداها خصوصا در شهرهای بزرگ، به یک رویه غالب تبدیل شده است. برخی لیست ها رنگ و بوی احزاب سیاسی را دارد و برخی نیز جمعی از متخصصین یا جمعی از افرادی هست که هدفی واحد را دارند.
در این صفحه، سعی نموده ایم تمام لیست ها و ائتلاف های انتخاباتی تشکیل شده در شهر مشهد، را برای بررسی و تجزیه و تحلیل در اختیار شما شهروند گرامی قرار دهیم.
چنانچه شما نیز دارای لیستی هستید که در اینجا مشاهده نمی کنید، لطفا از طریق لینک واتساپ موجود در پایین تمام صفحات سایت، برای ما ارسال نمایید تا در این صفحه قرار داده شود.
0- لیست هو المطلوب کدام لیست است و چطور توانست تقریبا تمام اعضاء خود را به شورای شهر مشهد بفرستد؟
انتخابات شورای شهر مشهد طبق برنامه در خرداد 1400 برگزار شد. اما برای چندمین بار مشاهده شد که لیستی به نام «لیست هو المطلوب» در بین مساجد، پایگاه ها، مراکز مذهبی و امثال آن توزیع گردید و در نهایت نیز همین لیست با اقتدار توانست تقریبا تمام نفرات مد نظر خویش را به شورای شهر مشهد بفرستد. این اقدام در انتخابات مجلس نیز رخ داد.
این لیست که کاندیداهای شورای وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی را معرفی می کند، قدرتمند ترین تاثیر را در انتخابات شهر مشهد داشته و دارد. تصویر این لیست در زیر آورده شده است:
1- ائتلاف فرزندان حاشیه شهر (غیر سیاسی و متمرکز بر هدف توسعه حاشیه شهر مشهد)
این لیست از میان متخصصین و دغدغه مندان ساکن در حاشیه شهر مشهد تشکیل شده است.
به جهت افزایش اعتماد مردم به صداقت این لیست
عنوان محلات سکونت هریک از افراد در این لیست به طور شفاف منتشر شده است.
اطلاعات کامل اعضا خود را به طور شفاف منتشر کرده است
میزان هزینه تبلیغات هر فرد حداکثر یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است
این لیست به هیچ گروه ودسته ای وابسته نیست.
این لیست وام دار هیچ فرد مشهور و یا به اصطلاح “رای آور” نیست.
هیچ اعتقادی به جناح بندی سیاسی در شورای شهر ندارد.
اعضای این لیست سایر لیست ها را به چالش های زیر دعوت می کند
# هزینه کرد لیست شما
# وابستگی به افراد رای آور
# فلسفه انتخاب و حضور افراد در لیست
# رزومه و صفحه شخصی معرفی افراد
2- ائتلاف جبهه اصلاحات ایران (سیاسی از طیف اصلاح طلب)
3- لیست شورای وحدت و ائتلاف نیروهای انقلابی (سیاسی از طیف اصولگرا)
این لیست همواره در قالب «لیست هو المطلوب» قوی ترین تاثیر را بر انتخابات شهر مشهد داشته و دارند. تصویر لیست هو المطلوب در ابتدای این صفحه آمده است.
سرکارخانم سلیمی لطفا توضیح دهند چرا در سال ۹۱ بودجه خانه نجوم مشهد را که باید طی یکسال برای شهروندان مشهدی برنامه ریزی و خرج میکردند، برای یک برنامه ۲ روزه کشودی آن هم در شهر و استانی دیگر هزینه کردند؟ این افدام ایشان متجر به تعطیلی چندساله خانه نجوم مشهد شد. همچتین ایشان با وجود اینکه نیروهای متخصص نجوم وجود داشت سرپرستی خانه نجوم را به برادر خود آقای محسن سلیمی که تجربه ای هم نیز در این خصوص نداشتند واگذار کردند. علت این امر را توضیح دهید.
یه لیست پیدا نیمشه که برنامه انها توقف شهر فروشی باشه
منبع اصلی درآمد شهرداریها در تمام کلان شهرها، فروش تراکم و طبقه اضافه می باشد. این حقیقتی است که نمی شود انکارش کرد. منبع درآمدی جایگزینی برای آن پیدا نمی شود.